Sensidev logo
Toate episoadele
#31 Rareș Istoc | Un procrastinator productiv: am fugit de istorie, am dat de programare

Publicat în 07.12.2023

#31 Rareș Istoc | Un procrastinator productiv: am fugit de istorie, am dat de programare

Share on:

Tu ce faci când procrastinezi? Ai auzit vreodată de un procrastinator productiv?

Ei bine, noi da! Când credeam că nu mai putem fi surprinși de poveștile invitaților din cadrul podcast-ului Zeamă de Developer, am dat de Rareș Istoc – un developer a cărui pasiune pentru programare a început fugind de istorie.

În prezent, Rareș este un developer cu o carieră impresionantă. A început cu limbajele de programare C, Java și Python, și a experimentat până a ajuns la actualul job de Technical Lead. A fost și Best Mentor la HackTm și a străbătut un drum plin de realizări în domeniul IT, trecând prin roluri precum Senior Software Engineer și Head of Engineering.

Rareș este unul dintre cei mai activi și pasionați profesioniști din domeniu și este o adevărată inspirație pentru oricine vrea să pășească pe acest drum. Our takeaway din acest episod – alege-ți cu atenție obsesia, că aceasta prinde roade. De data aceasta, sunt bune, credeți-ne.

 

💡O mică mențiune înainte să dați play: acest episod a fost unul atât de natural și plin de viață, încât conține și limbaj explicit. Dacă ești OK cu asta, hit play and have fun! Dacă nu, ne auzim la următorul 🎧

Contact

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rares-istoc-9aa401123

Instagram: https://www.instagram.com/raresistoc/ @‌raresistoc