Sensidev logo
Toate episoadele
#42 Alexandra Dudari | Întâlnirea cu Python a fost divină

Acum 17 zile.

#42 Alexandra Dudari | Întâlnirea cu Python a fost divină

Alexandra Dudari este un Python Developer, care și-a mărturisit dragostea sinceră pentru această tehnologie în cadrul primului episod din cel de-al treilea sezon, marca Zeamă de Developer.

Dar înainte de asta, povestește despre primul contact cu programarea, descoperirea pasiunii pentru acest domeniu și parcursul său în industrie. A accentuat perioada de explorare și descoperire a direcției în programare, precum și despre motivația și susținerea personală în această călătorie. Alexandra împărtășește și strategiile sale pentru gestionarea anxietății și a gândurilor negative, precum și importanța autoeducării și dezvoltării personale în domeniul programării.

Reciprocitatea în relația de muncă și refuzul de a munci peste program sunt două aspecte la care ține foarte mult și mărturisește că o ajută să devină cea mai bună versiune profesională a sa.

Alexandra are o experiență și ca diriginte și meditator, subliniind importanța folosirii poveștilor în procesul de învățare. Sunt multe aspecte pe care le-am atins în acest episod cu Alexandra, care este o sursă de inspirație, dar vă invităm să le descoperiți pe toate în cadrul episodului.

Hit play și află toată povestea 🎧

 

Contact