Sensidev logo
Toate episoadele
#48 Alexandra Crișan | Profa de mate s-a făcut, de fapt, developer

Publicat în 16.05.2024

#48 Alexandra Crișan | Profa de mate s-a făcut, de fapt, developer

Share on:

Ierni reci, autobuze aglomerate și programare din centrul țării – cam așa începe un nou episod din podcast-ul Zeamă de developer, dar se încinge pe măsură ce înaintăm în conversație cu Alexandra cu insight-uri de produse tech sau lucratul într-un startup vs. în mediul corporate.

Astăzi avem o invitată specială, Alexandra, cu o poveste captivantă și o pasiune remarcabilă pentru lumea software-ului. De la zilele de școală până la experiențele profesionale internaționale, Alexandra și-a construit o carieră impresionantă în domeniul tehnologiei.

În timpul facultății și-a dorit să devină profesoară de matematică, dar pasiunea pentru tehnologie a îndrumat-o către o carieră în inginerie și dezvoltare software. Experiențele sale în străinătate, în SUA și Irlanda, i-au oferit o perspectivă unică asupra potențialului tehnologiei în lumea modernă.

Alexandra Crișan este acum Flutter Developer la About You și ne povestește cum programează cu drag din centrul țării. Hit play să îi aflați întreaga poveste 🎧

 

Contact

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/alexandracrisandamaschin/

Github: https://github.com/AlexandraDamaschin

Medium: https://damaschin-alexandra.medium.com/